Автобус на градския транспорт се заби в дърво в близост

...
Автобус на градския транспорт се заби в дърво в близост
Коментари Харесай

Градски автобус се заби в дърво в Младост-2, на шофьора му е прилошало, има пострадали -

Автобус на градския превоз се заби в дърво наоколо до блок 205 в Младост-2, заяви bTV. По информация на медията има потърпевши измежду пасажерите, които са пътували в транспортното средство.

До случая се е стигнало, откакто на водача му е прилошало. Към мястото на произшествието са ориентирани 6 коли за спешна помощ. По предварителна информация е потърпевшо едно дете, има още петима ранени. В момента на злополуката на спирката не е имало чакащи пасажери. Според неофициална информация в УМБАЛ " Света Анна " е откаран водачът на рейса.

" Бях в рейса. Беше доста тегаво, няма да неистина, напрегнах се доста. Имаше едно дете, на което му беше разрушена устата, една баба и един дядо кървяха доста. Аз бях на инвалидното место и гушнах това, на което се облягаш. На мен ми няма нищо, отворих спешните порти, тъй като бях в средата, с цел да могат да излизат хората от рейса. "   - описа в обществените мрежи Мариян С., който е пътувал в авариралия рейс.

От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи оповестиха, че сигналът за пътен случай е подаден малко след 17 часа. След удара на рейса в дървото, той е блъснал и два паркирани автомобила, в които не е имало хора и при този конфликт не е потърпевш никой. От Центъра за градска подвижност прецизираха, че рейсът се е движил по линия номер 4.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР