Австрийското правителство очаква най-голямата COVID вълна в страната през януари.

...
Австрийското правителство очаква най-голямата COVID вълна в страната през януари.
Коментари Харесай

Австрия очаква през януари най-голямата COVID вълна

Австрийското държавно управление чака най-голямата Коронавирус вълна в страната през януари. Тази притеснителна прогноза разгласи през днешния ден на конференция министърът на опазването на здравето Волфганг Мюкщайн.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 177
В момента в Австрия са регистрирани 59 случая на новия ковид вид Омикрон, десетки случаи към момента не са потвърдени, което дава съображение на експертите да чакат, че петата вълна през януари ще е най-голямата до момента.

Затова още в този момент се подхващат строги ограничения за ограничаването - контактните лица, все едно дали са имунизирани или оздравели, ще съблюдават 14-дневна карантина без право да се освободят посредством негативен тест преди приключване на този период, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Австрийският здравен министър за следващ път прикани всички, които още не са се реваксинирали, да го създадат още преди Коледа, защото разновидността Омикрон е доста по-заразен от Делта и е потвърдено, че бустерната доза ваксина обезпечава добра отбрана. Препоръчително е преди да се събират за празниците, всички да си създадат надзорен тест, с цел да подсигуряват здравето на своите близки. Той напомни и главните правила за попречване на болестта: ограничение на контактите, съблюдаване на хигиена и носене на маска в затворени пространства.

Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 177  Ваксината на Ваксината на " Пфайзер " пази от хоспитализация от разновидността Омикрон  В Норвегия краткотрайно не разрешават потреблението на алкохол в питейните заведения и заведенията за хранене В Норвегия краткотрайно не разрешават потреблението на алкохол в питейните заведения и заведенията за хранене  Кипър вкарва нови ограничавания поради Омикрон Кипър вкарва нови ограничавания поради Омикрон
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР