Австрийският национал Марко Арнаутович се присъедини към Интер Милано, където

...
Австрийският национал Марко Арнаутович се присъедини към Интер Милано, където
Коментари Харесай

Официално: Интер обяви завръщането на Арнаутович

Австрийският национал Марко Арнаутович се причисли към Интер Милано, където ще играе чартърен, оповестиха от италианския клуб.

Той към този момент има един престой в тима през далечния сезон 2009-2010 година.

Нападателят, който играеше в Болоня, има и уговорка в контракта си съгласно която може да бъде платен след година за 8 милиона евро, сума, която може да нарасне до 10 милиона съгласно италианските медии.

" Силен физически, талантлив механически и играещ чудесно с двата крайници, Марко е приключен нападател, трансформирал се в икона за австрийския народен тим ", написаха от Интер в официално съобщение. По време на първия си престой в Интер Арнаутович изигра единствено три мача.

" Върнах се да спечелвам. Клуб като Интер би трябвало да завоюва всички титли. Щастлив съм, че съм тук ", сподели нападателят.
 Арнаутович се завръща в Интер
Арнаутович се завръща в Интер

Нападателят мина сполучливо медицинските проби

Арнаутович, който е прочут и с нервните си експлоадирания, е играл още в немския Вердер Бремен, британските Стоук Сити и Уест Хям и китайския Шанхай.

Интер приключи на трето място в Серия А предишния сезон под управлението на Симоне Индзаги и ще играе в Шампионската лига.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР