Австрийският министър на здравеопазването Волфганг Мюкщайн е против разхлабване на

...
Австрийският министър на здравеопазването Волфганг Мюкщайн е против разхлабване на
Коментари Харесай

Австрийският министър на здравеопазването Волфганг Мюкщайн е против разхлабване на мерките срещу COVID

Австрийският министър на опазването на здравето Волфганг Мюкщайн е срещу разхлабване на ограниченията против коронавирус сега. Те ще останат строги, до момента в който това е належащо от епидемиологична позиция, съобщи той през днешния ден пред публицисти.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 575
Предвид закона за наложителна имунизация, който влиза в действие от началото на февруари, опозиционните партии се изрекоха за анулация на локдауна за неимунизираните или за удължение работното време на заведенията и културните институции. Бизнесът от своя страна упорства да бъде позволен достъпът на неимунизираните до комерсиалната мрежа, защото сега те могат да посещават само питателните магазини, аптеките, лекарските кабинети, дрогериите и банките.

Волфганг Мюкщайн съобщи, че следи непрестанно дали към момента ограниченията са съответни на обстановката, само че защото Австрия се намира във вълната на Омикрон и числата на новозаразените на дневна база са високи, ограниченията към този момент остават строги.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 575  Европейска комисия прикани за анулация на рестриктивните мерки за пътешестване Европейска комисия прикани за анулация на рестриктивните мерки за пътешестване  Омикрон оцелява по-дълго върху пластмаса и върху кожата Омикрон оцелява по-дълго върху пластмаса и върху кожата  Нараства броят на приетите в болница деца Нараства броят на приетите в болница деца
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР