Австрийският ЛАСК (Линц) поднесе сензацията на вечерта в третия предварителен

...
Австрийският ЛАСК (Линц) поднесе сензацията на вечерта в третия предварителен
Коментари Харесай

ЛАСК поднесе изненадата на вечерта, Селтик оцеля в Румъния

Австрийският ЛАСК (Линц) сервира сензацията на вечерта в третия прелиминарен кръг на Шампионската лига. Тимът надделя Базел като посетител с 2:1 и направи сериозна стъпка към това да отстрани посочения за любимец швейцарски клуб.

Мачът на " Санкт Якоб -Парк " мина под изключителна поддръжка на локалните почитатели, само че и те не съумяха да предотвратят злополучната орис за " синьо-червените ". Първият гол за ЛАСК падна малко след паузата и беше дело на Траунер. Михорл центрира чудесно от корнер и за бранителя на гостите остана лесното - да матира с глава Омлин.
 Снимка 437686
Източник:

Още по-тежко за Базел стана в 82-ата минута, когато хората на Марсел Колер към този момент губеха с 0:2, когато прецизен беше Клаус. В самия край дребна вяра за швейцарците донесе Лука Зуфи, който оформи крайното 1:2.

В другия мач по същото време, ЧФР Клуж и Селтик приключиха при тъждество 1:1 . По-доволни от случилото се сигурно би трябвало да са " детелините ". Момчетата на Нийл Ленън имаха много компликации с румънския първенец, като изоставаха още в средата на първата част след попадение на Рондон. Малко по-късно Форест означи и значимият гол на непознат терен, който сигурно фаворизира шотландците за реванша в Глазгоу.
 Снимка 437687
Източник:
 Порто и Олимпиакос с значими победи по пътя си към плейофите
Порто и Олимпиакос с значими победи по пътя си към плейофите

Фаворитите победиха надлежно ФК Краснодар и Истанбул Башакшехир

БАЗЕЛ - ЛАСК ЛИНЦ 1:2

0:1 Траунер (50 " ), 0:2 Клаус (82 " ), 1:2 Зуфи (87 " )

ЧФР КЛУЖ - СЕЛТИК 1:1

1:0 Рондон (28 " ), 1:1 Форест (37 " )
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР