Австрийският Kronen Zeutung пише в днешния си брой, че голяма

...
Австрийският Kronen Zeutung пише в днешния си брой, че голяма
Коментари Харесай

Десподов: Сега не е време да мисля за трансфери

Австрийският Kronen Zeutung написа в днешния си брой, че огромна част от почитателите на Щурм Грац чакат с неспокойствие мачовете да се завърнат, с цел да може българинът Кирил Десподов да им спомогне да извърши отбора задачите си. Десподов призна, че няколко разнообразни мениджъри са потърсили сътрудника му за услугите на играча, само че не в този момент е моментът да се мисли за прехвърляния. Офанзивният състезател счита, че от Щурм желаят да удължат наема му и за новия сезон и призна, че двамата с брат му са се тествали за COVID-19.
" Спринтирам още веднъж, скачам и упражнявам с топката. От няколко дни съм на 100%”, показа той пред австрийското издание. Известен факт е, че Десподов получи контузия в глезена, която се усложни и той трябваше да премине през интервенция в Инсбрук.

 Десподов остава още година в Австрия
" За нас не е толкоз тежко тук. Тренирам в планините или парковете. Правя го постоянно, като тренировките са положителни. Истина е, че с брат ми си направихме проби, само че за благополучие и двата бяха негативни”, призна Десподов.

" В контакт съм с клуба, само че в този момент полетът не е алтернатива. Може би ще би трябвало да се прибера с кола. Всички би трябвало да сме здрави. Ще изчакам още, тъй като не желая да се завърна в Грац и да съм под карантина две седмици. Искам да упражнявам и да играя допустимо най-скоро”, пожела си българинът.

" Не в този момент е времето да приказваме за прехвърляния. В контакт съм с Щурм, които може би желаят да удължат наема ми и през идващия сезон. Няколко отбора запитаха за мен мениджъра ми, само че в този момент не съм фокусиран върху прехвърляния. Вижте какво става и в Италия – не е хубаво”, приключи Кирил Десподов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР