Австрийският консервативен лидер Себастиан Курц обяви, че партията му, която

...
Австрийският консервативен лидер Себастиан Курц обяви, че партията му, която
Коментари Харесай

Австрия завива към крайнодясното

Австрийският закостенял водач Себастиан Курц разгласи, че партията му, която завоюва парламентарните избори, ще стартира договаряния за сформиране на кабинет дружно с крайнодясната Партия на свободата на Австрия, заяви „ Дейли мейл “.

Австрийската национална партия събра най-голямо доверие на извършените избори и към този момент ще стартират договаряния за сформиране на държавно управление. Първи избор на Курц е политическото придвижване, чиято изразителност по време на акцията бе идентична на неговата.

И двете партии желаят разтрошаване на радикалния ислям, по-строг надзор над миграцията, както и бързо депортиране на хората, получили отвод за леговище в страната.

Политическите анализатори в страната чакаха сходен ход на бъдещия канцлер Себастиан Курц. Той е външен министър в настоящия кабинет и се чака да се трансформира в най-младия европейски водач. Курц е на 31 години.

„ Преговарях с Партията на свободата - имаме доста общи моменти, само че и разлики. Видях, че водачът на тази партия Хайнц-Кристиан Щрахе има интерес към промени в Австрия. Искам да поканя партията на съдружни договаряния ", съобщи Курц на конференция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР