Австрийският канцлер Александър Шаленберг заяви днес, че иска да въведе

...
Австрийският канцлер Александър Шаленберг заяви днес, че иска да въведе
Коментари Харесай

Австрия планира локдаун за неваксинирани

Австрийският канцлер Александър Шаленберг съобщи през днешния ден, че желае да вкара народен локдаун за неимунизирани против и преболедували Covid-19 на фона на повишаване на новите случаи на заразяване, съобщи БНР.

„ Целта ни е ясна – желаеме от неделя да дадем зелена светлина за народен локдаун за неимунизирани “, сподели той на конференция във Виена.
 Австрия вкарва нови ограничения против ковид Австрия вкарва нови ограничения против ковид
Австрийските управляващи взеха решение на 8 ноември да лимитират приема в доста институции за неимунизирани от COVID-19. Това заяви канцлерът Алек...

Провинциите Горна Австрия и Залцбург, където има максимален растеж на новите случаи на ковид, за неимунизирани в понеделник.

За да може мярката да влезе в действие на национално равнище, тя би трябвало да бъде утвърдена от Народното събрание и министър председателите на провинциите през уикенда.

Здравният министър Волфганг Мюкщайн разгласи, също през днешния ден, че ще подреди наложително имунизиране за здравните служащи.

Около, което е под междинния % за Европейски Съюз – 67 на 100.
 Обиски в канцлерството на Австрия, прокуратурата не споделя кой е разследван Обиски в канцлерството на Австрия, прокуратурата не споделя кой е разследван
Управляващата Австрийска национална партия (АНП) заяви, че през днешния ден сутринта е била обект на обиски от страна на прокуратурата, а локалните ме...

Шаленберг назова степента на имунизиране „ срамно ниска “.

Досега в Австрия са умряли над 11 640 души с Covid-19.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР