Австрийският чудовище Йозеф Фрицъл — който държа дъщеря си заключена

...
Австрийският чудовище Йозеф Фрицъл — който държа дъщеря си заключена
Коментари Харесай

Австрийският изнасилвач и убиец Йозеф Фрицъл се усмихва, след като спечели наддаването да се премести в затворническо крило с по-ниска степен на сигурност: „Той вече не е опасен“

Австрийският страшилище Йозеф Фрицъл — който държа щерка си заключена в мазе в продължение на 24 години и е татко на седем деца с нея - беше забелязан да се усмихва, откакто завоюва наддаването си да бъде изместен от психиатрично поделение в обичайно затворническо крило.

Решението от четвъртък проправя пътя на 88-годишния Фрицъл да кандидатства за освобождението му в старешки дом в границите на една година.

Той страда от деменция и сподели на тричленния състав в Кремс ан дер Донау по какъв начин надълбоко съжалява, че е заключил щерка си, Елизабет, в под земята мазе и се е занимавал с закононарушенията „ интензивно “, съгласно The ​​Sun.

Фрицъл също по този начин сподели, че постоянно чете досиетата по делото по делото си от 2009 година, когато беше наказан за подчиняване, обезчестяване, блудничество и „ ликвидиране по немарливост “.

„ Той беше покрай сълзи по време на чуването “, сподели неговият юрист доктор Астрид Вагнер пред кореспонденти след правосъдното чуване.

„ Той сподели, че необикновено съжалява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР