Австрийска лекарка се самоуби, тъй като е станала мишена на

...
Австрийска лекарка се самоуби, тъй като е станала мишена на
Коментари Харесай

Австрийска лекарка се самоуби заради натиск от антиваксъри

Австрийска лекарка се самоуби, защото е станала цел на антиваксърски акции, заяви bTV, като се базира на информация от „ Ройтерс “.

Д-р Лиза-Мария Келемайер е открита мъртва в кабинета си в края на предходната седмица. По-рано тя е съобщила, че е била заплашвана с месеци от съперници на Коронавирус ограниченията в страната. Натискът е бил повода и да закрие практиката си.

Д-р Келемайер не се е чувствала задоволително предпазена от полицията и е похарчила към 100 000 евро, с цел да взема защитни ограничения.

Прокуратурата във Велс, Горна Австрия удостовери, че става въпрос за самоубийство. Открити са и предсмъртни писма, само че към този момент наличието им няма да бъде разкрито.

Междувременно Медицинската асоциация на Горна Австрия съобщи, че на Келермайер е била препоръчана цялата допустима помощ. Членовете на асоциацията обявиха, че са разискали проект, по който кабинетът ѝ да продължи да работи.

Австрийският президент Александър ван дер Белен изрази ужаса си от случилото се. „ Нека спрем това заплашване и всяване на боязън “, написа той в „ Туитър “, обръщайки се към съперниците на Коронавирус ограниченията за ограничение в Австрия.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР