Австрия официално обяви, че приемането на хиляди сирийци и афганистанци

...
Австрия официално обяви, че приемането на хиляди сирийци и афганистанци
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: да поискаме още сирийци и афганистанци... Ама те не ни искат

Австрия публично разгласи, че приемането на хиляди сирийци и афганистанци е част то " билета " на България за Шенген по въздух. Добре, но те като не ни желаят, а желаят в Австрия?!

Бойко Борисов с фамозната му повратливост някак си съумя да върже тематиката към това - да опростим на " Газпром " директните такси, които сякаш гласувахме. И които по този начин и не събрахме в никакъв случай...

Все пък страната се съ-управлява от индивида, който стартира " Южен поток " (но Европейска комисия го спъна) и от индивида, който осъществя " Турски поток ", наименуван от него " Балкански ", само че действително съветски.

Като казахме Борисов - водачът на ГЕРБ подсети за политическата си решителност и умеене още веднъж, като " занули " 80 % от софийската организация и пое нещата на " ръчно ". 

Така да вземем за пример - след 18 години ръководство на " жителите за европейско развиване... " в София, всеки един скандал продължава да удря фронтално " в десятката " новия кмет Васил Терзиев. Включително и такива като тъпотията с кичозната златна арка, поръчана в действителност... при Фандъкова. 

Но това може би е различен диалог - на Терзиев с неговите пиари... Не е наша работа.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР