Австралийският тенисист Ник Кирьос разкри в интервю за UTC, че

...
Австралийският тенисист Ник Кирьос разкри в интервю за UTC, че
Коментари Харесай

Ник Кирьос: По време на това спиране играта ми липсваше много

Австралийският тенисист Ник Кирьос разкри в изявление за UTC, че идващия месец ще се завърне на корта, като първо ще играе на двойки, а по-късно ще взе участие и на сингъл.

Кирьос имаше отлична 2022 година, в която завоюва купата на двойки в Откритото състезание на Австралия, а по-късно игра край на " Уимбълдън ", изгубен от Новак Джокович. През януари 2023 година обаче той бе опериран заради киста на коляното, а по-късно имаше проблем с връзки на китката на ръката.

" Тук съм и с цел да упражнявам. Две седмици ще блъскам топката против най-хубавите, с цел да тествам китката си. Операцията ми беше преди 10 месеца. Идеята е да стартира на двойки идващия месец. След това, в случай че всичко е наред, ще играе и самостоятелно ", показа Кирьос.

" По време на това прекъсване играта ми липсваше доста. Публиката ми липсваше, почитателите. Даже тези, които ме ненавиждат, също ми липсваха. Не мога да очаквам повече. Да спечелвам мачове, да надвивам противници, да се състезавам - всичко това ми липсваше. Искам да подаря на почитателите си още година или две прекарвания с Ник Кирьос ", добави 29-годишният австралиец.
 Вики Томова загуби в първия кръг на сингъл на
Вики Томова загуби в първия кръг на сингъл на " Уимбълдън "

Тя отстъпи пред Синю Ван с 6:7(4), 6:3, 0:6, за час и 52 минути игра
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР