Австралийският тенисист Ник Кирьос призна, че е бил в психиатрична

...
Австралийският тенисист Ник Кирьос призна, че е бил в психиатрична
Коментари Харесай

Кирьос шкира с признание: Бях в психиатрична клиника, мислех за самоубийство

Австралийският тенисист Ник Кирьос призна, че е бил в психиатрична клиника по времето, когато е обмислял самоубийство през лятото на 2019-а година.

Шокиращото самопризнание от ексцентричния Кирьос бе направено по време на присъединяване му в документалната поредност " Точка на изкривяване ", която ще се излъчи по Netflix на 21-ви юни.

Самият Ник признава, че след шампионата Уимбълдън през 2019-а година се е намирал в доста тежък интервал от своя живот, през който даже през мозъка му са минавали и мисли за самоубийство, само че един преломен миг го е предиздвикал да премисли нещата и той е взел решение да влезе в психиатрична клиника, с цел да реши проблемите си.

" Мислех в действителност да се самоубия. Пиех алкохол, взимах дрога, отдалечих се от фамилията и околните ми. Загубих на Уимбълдън и когато се разсъниха, татко ми беше седнал на леглото ми и плачеше. Това беше повратният миг. Казах си " Окей, не мога да не преставам по този начин ". Влязох в психиатрична клиника в Лондон, с цел да реша проблемите си ", споделя Кирьос.

" Ако погледнете добре, ще видите белези от самонаранявания по дясната ми ръка. Имах самоубийствени мисли, не желаех повече да ставам и да играя пред милиони хора ", написа австралиецът в профила си в Инстаграм през февруари предходната година.

Близо четири години след тези тежки моменти Ник Кирьос наподобява е оставил всичките проблеми зад тила си, а през предходната година даже доближи и до финала на Уимбълдън, където обаче отстъпи на Новак Джокович в четири сета.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР