Австралийският супермодел Ел Макферсън се завърна на модния подиум след

...
Австралийският супермодел Ел Макферсън се завърна на модния подиум след
Коментари Харесай

Един от най-известните модели от 80-те се качи отново на модния подиум

Австралийският супермодел Ел Макферсън се завърна на стилния подиум след 16 години пауза. Тя дефилира на откриването на Фестивала на модата в Мелбърн, който се организира в Кралската изложбена постройка. В двете фешън ревюта на вечерта участваха марки като Aje, Ngali, Oroton, Anna Quan и Bianca Spender.

Кариерата на родената през 1964 година Макферсън като модел продължава по-дълго, в сравнение с доста австралийски фешън марки са просъществували, отбелязва БГНЕС. В началото на 80-те, на 18-годишна възраст, тя се появява в телевизионна реклама на TAB Cola и по-късно бързо се трансформира в един от най-известните супермодели в света.

Става известна с прозвището " Тялото " след обява на корицата на списание " Тайм " през 1986 година Краси корицата на изданието за бански костюми на Sports Illustrated рекордните пет пъти.

Впоследствие Макферсън начена редица бизнес инициативи в региона на модата и хубостта и се отдръпна от подиума. Тя се появи на церемонията по закриването на Олимпийските игри в Сидни през 2000 година като австралийска икона.

Като актриса Ел Макферсън изигра поддържащи функции в " Сирени " (1994) с Хю Грант, " Огледалото има две лица "   с Барбра Стрейсанд (1996) и " Батман и Робин " (1997), както и основна роля в " Острието " (1997) с Антъни Хопкинс и Алек Болдуин. Появява се и в пет епизода от сериала " Приятели ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР