Австралийският министър на отбраната Питър Дътън спомена, че кораб на

...
Австралийският министър на отбраната Питър Дътън спомена, че кораб на
Коментари Харесай

Австралийският министър обвини Китай в агресивни действия

Австралийският министър на защитата Питър Дътън загатна, че транспортен съд на китайско разузнаване е бил проследен край крайбрежията на Западна Австралия. Той назова това " акт на експанзия " от страна Пекин, оповестява Агенция Ройтерс.

Австралия наблюдава шпионския транспортен съд през миналата седмица, защото той е плавал преди военноморската информационна станция Harold E Holt в Ексмут, която се употребява от австралийски, американски и съюзнически подводници.

" Мисля, че това е акт на експанзия. Мисля, че изключително, тъй като е стигнал толкоз надалеч на юг ", загатна Дътън на осведомителна спогодба.

" Той е бил в непосредствена непосредственост до военни и разследващи уреди на западния бряг на Австралия.

Австралия отива на общонационални избори на 21 май и изказванията за националния риск за сигурността, подбуден от Китай, са сериозна тематика на маркетинговата акция. научете в допълнение

Дътън сложи под въпрос " странното време " на наличието на кораба поради предизборната маркетингова акция.

Корабите на китайските военноморски сили бяха проследени от северните и японските крайбрежия на Австралия няколко пъти в последно време.

Дътън загатна, че Австралия се е погрижила да накара необятната общност да осъзнае наличието на кораби на китайските военноморски сили.

Посолството на Китай в Австралия не направи коментар.

През февруари Пекин и Канбера се упрекнаха взаимно за случай, където австралийски морски патрулен аероплан засече лазер, ориентиран към него от транспортен съд на Военноморски сили на Народната освободителна армия
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР