Австралийският гражданин Джок Полфрийман има две забрани за напускане на

...
Австралийският гражданин Джок Полфрийман има две забрани за напускане на
Коментари Харесай

Джок Полфрийман има две зарани да напуска страната


Австралийският жител Джок Полфрийман има две забрани за овакантяване на България. Те са постановени от прокуратурата, като едната е по отношение на досъдебното произвеждане за преразглеждане на проблема с предварителното му освобождение, а другата е по отношение на изтърпяване на наказването " отнемане от независимост ", оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Полфрийман беше наказан на 20 години затвор за убийството на 20-годишния студент по право Андрей Монов, само че съдът го пусна предварително от пандиза.

След редица митинги, рецензии към правосъдното решение и изказвания на магистратите, основният прокурор Сотир Цацаров върна въпросът още веднъж за разглеждане във Върховния касационен съд (ВКС), като делото е планувано за 23 октомври.

В момента австралийският жител се намира в дома на дирекция " Миграция " в Бусманци, защото във връзка с него шефът на Дирекция " Миграция " е издал заповед за насилствена мярка експулсиране от страната, която е в развой.

В петък е получена призовка от Върховен касационен съд, която в границите на днешния ден би трябвало да бъде връчена на Полфрийман за явяването му на съвещанието планувано за 23 октомври.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР