Австралийските власти въведоха нов пакет санкции срещу беларуски граждани, сред

...
Австралийските власти въведоха нов пакет санкции срещу беларуски граждани, сред
Коментари Харесай

Австралия наложи нови санкции срещу граждани на Беларус

Австралийските управляващи вкараха нов пакет наказания против беларуски жители, измежду които президентът на страната Александър Лукашенко, както и членове на неговото семейство, съобщи ТАСС. В австралийския лист бяха включени беларуски министри и военачалници. Става въпрос за ограничаващи ограничения във връзка с началника на генералния щаб на беларуските въоръжени сили Виктор Гулевич, както и против заместниците и помощниците на министъра на защитата поради това, че са разрешили на Русия да транспортира военнослужещи, тежко въоръжение и танкове в Украйна. 

" Правителството на Беларус и президентът Лукашенко не престават да оказват стратегическа поддръжка на Русия и на въоръжените й сили, които правят посягане против суверенитета и териториалната целокупност на Украйна ", съобщи австралийският външен министър. Марис Пейн означи, че глобите против сина на Лукашенко се вкарват поради това, че той е " заемал управителни длъжности в държавното управление на страната и е имал отношение към въпросите на националната сигурност ".

Тя напомни, че по-рано Австралия към този момент вкара наказания против Беларус, в това число и против министъра на защитата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР