Австралийски затворник успя да избяга от ареста в края на

...
Австралийски затворник успя да избяга от ареста в края на
Коментари Харесай

Екшън посред бял ден: Две жени в джип помагат на затворник да избяга, като блъскат няколко пъти полицейска кола

Австралийски пандизчия съумя да избяга от ареста в края на предходната седмица, откакто автомобилът Toyota Camry, в който е транспортиран, беше неведнъж ударен от Jeep Wrangler.

Кадри от случая демонстрират бял Wrangler, който се забива в задната част на Camry-то на кръстовище. Ударът нанася обилни вреди на задната част на транспортното средство, само че водачът на джипа не сприра до там, а неведнъж блъска Toyota-та, с цел да я изкара от пътя.

В последна сметка 28-годишният пандизчия Кейн Куин съумява да избяга от Toyota-та и да да се качи в джипа, ръководен от 28-годишната Лила Розмари Уолто.

Приблизително един час след наглото бягство полицията откри джипа, разпален и зарязан в близко предградие. Бягството обаче не продължи дълго, защото по-късно същата вечер полицията откри мъжа и двете дами, които му помогнаха да избяга в къща в Канбера.

Куин беше упрекнат в бягство от ареста, до момента в който Уолто беше упрекната в нахлуване на полицейски чиновници, рисково шофиране, кражба на автомобил и имуществени вреди. За благополучие при случая няма потърпевши други водачи, нито служителите на реда вътре в Camry.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР