Австралийски съд присъди обезщетение от 3,6 милиона щатски долара на

...
Австралийски съд присъди обезщетение от 3,6 милиона щатски долара на
Коментари Харесай

Клюкарско издание ще плати рекордно обезщетение на актрисата Ребъл Уилсън

Австралийски съд присъди обезщетение от 3,6 милиона щатски $ на холивудската актриса Ребъл Уилсън, откакто тя завоюва делото за клюка против издателството " Бауър мeдиа ", оповестиха международните осведомителни организации.

Уилсън завоюва делото против издателството през юни. Тя твърдеше, че оклеветяващи я изявления в всемирски издания на " Бауър мeдиа " са уязвили репутацията ѝ и са ѝ коствали функции в холивудски продукции. Затова и избраната от съда сума е толкоз огромна.

Според въпросните изявления от 2015 година в списания като " Уманс дей ", австралийските " Уиминс уикли " и " ОКей ", Ребъл Уилсън е излъгала за същинското си име, възрастта си, детските си години. В тях се твърдеше също, че актрисата си е съчинявала истории, с цел да пробие в Холивуд. По време на процеса Уилсън съобщи, че медийните клюки са очернили имиджа ѝ и са ѝ коствали функции в продукции като " Кунг-фу панда 3 " и " Тролчета ".

Родената в Сидни, Австралия, Ребъл Уилсън проби в Холивуд с ролята си в комедията " Шаферки " (2011). Тя е известна и с присъединяване си в поредицата " Перфектният темп ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР