Австралийски родители са били абсолютно ужасени, след като на първолаците

...
Австралийски родители са били абсолютно ужасени, след като на първолаците
Коментари Харесай

Ужас! Училище в Австралия учи децата на орален и анален секс

 Австралийски родители са били безусловно ужасени, откакто на първолаците им са били раздадени писма, в които е имало детайлни описания на анален и орален секс.

" Кое учебно заведение би си помислило, че това е ОК? ", пита един татко, който е поискал да остане неизвестен.

Родителят споделя пред " Мирър ": " Какъв тип образователна система и учебен личен състав имаме в тази страна, в която се приема за обикновено да се раздават на първокласници писма, описващи съприкосновение и фелацио? Във време, когато е извънредно мъчно да опазим децата от безкрайната информация онлайн, е извънредно това, че първото им допиране до тази тематика би трябвало да пристигна от учебното заведение, и то още в първи клас ".

От управата на школото обяснили, че тези обучителни практики трябвало да бъдат извършени, тъй като в учебното заведение било засечено инфекциозното заболяване " инфектиран молуск ".

След това добавили, че е била позволена административна неточност и публично се извинили на родителите, написа в. " Дейли Мирър ".

Това заболяване нормално се предава при възрастните след полов контакт, само че и децата могат да го получат посредством замяна на бактерии.

Използвайки думата " предварителна защита ", учениците били посъветвани да не " реализират полов контакт с някой, който има забележима издутина или зачервяване в региона на гениталиите.

В превантивното писмо, което управата е изпратила на учениците, написа:

" Подутините по гениталиите могат да се дължат на инфектиран молуск или на някоя друга полово излъчена зараза, като херпес или сифилис. Практикувайте безвреден секс. Винаги слагайте кондом с лубрикант на водна основа, когато осъществявате вагинален или анален секс. Лубрикантите на водна основа понижават риска от разкъсване на кондома. Ако правите орален секс с мъж (пенисът му в устата ви), тогава той би трябвало да е с кондом. Няма значение дали сте от мъжки или от женски пол, в случай че осъществите контакт с устата си с ануса или вулвата на колегата ви, би трябвало да употребявате гумен предпазител ".

След този случай от австралийското Министерство на образованието оповестяват:

" Безопасността и положителното здравословно положение на учениците е най-важното нещо за Министерството на образованието ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР