Австралийски разказа как е успял да доплува обратно до брега

...
Австралийски разказа как е успял да доплува обратно до брега
Коментари Харесай

Сърфист се измъкнал с рани от „целувката“ на голяма бяла акула

Австралийски описа по какъв начин е съумял да доплува назад до брега и да измине стотици метри, с цел да получи помощ, откакто е бил атакуван от огромна, заяви Агенция Франс Прес.
29-годишният мъж съобщи, че се е наслаждавал на " естествени дни на сърфиране " в неделя на остров Кенгуру - край южното крайбрежие на Австралия - когато изпитал чувство за " удар от камион " от лявата си страна. " Ухапа ме за гърба, дупето и лакътя и откърти парче от дъската ми ", споделя сърфистът в изказване. " Зърнах акулата, когато тя се отдръпна и изчезна. "
 Сърфист почина от нахлуване на акула край Голд Коуст в Австралия Сърфист почина от нахлуване на акула край Голд Коуст в Австралия
Акула умъртви сърфист край Голд Коуст в Австралия. Това е първа съдбовна офанзива край плажовете на Голд Коуст в курортния град Куинсланд от 60...
Полицията заяви, че свидетел е взел мъжа от залива и е бил посрещнат от фелдшерите по пътя към основния град на острова Кингскот. Шефът на екипа на колата за спешна помощ Майкъл Ръшби сподели пред Nine News, че е оказал помощ за стабилизирането на мъжа, който е страдал от " съществени разкъсвания ", преди да провежда спешен въздушен превоз до континента. Полицията от Южна Австралия съобщи, че пострадванията на мъжа не се считат за животозастрашаващи.
" Чувствам се необикновено благополучен и признателен и съм оптимист, че ще се възстановя изцяло ", сподели мъжът в изказването си. Досега тази година е имало осем съдбовни набези от акули в австралийски води, сочи статистиката на Австралийското общество за запазване Таронга.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР