Австралийски комик, известен с имитациите си на Ким Чен-ун коментира,

...
Австралийски комик, известен с имитациите си на Ким Чен-ун коментира,
Коментари Харесай

Имитатор на Ким Чен-ун е държан часове на летището в Сингапур

Австралийски комедиант , прочут с имитациите си на Ким Чен-ун разяснява, че е арестуван от управляващите на Сингапур и е разпитван за неговите политически възгледи , оповестява " Ройтерс ".

Хауърд Х, който отхвърля да даде същинското си име , разяснява, че е държан в продължение на два часа и е разпитван 30 минути , когато идва рано сутринта през днешния ден на летище Чанги в Сингапур.

" Те ме питаха какви са моите политически възгледи и дали съм взел участие в митинги в други страни . Това е срещата на високо ниво " Тръмп-Ким ", пристигнали сте в доста сензитивно време ", предизвестен е да стои настрани от остров Сентоса и " Шангри-ла " две зони, които са част от " срещата на високо ниво ", изяснява комикът.

Хауърд Х посещава Сингапур в края на предишния месец, като се появява като Ким Чен-ун на фона на залива на града. Той добавя, че възнамерява сходни изяви за задачите на политическата ирония през идните дни , само че не възнамерява никакви митинги.

WATCH: Kim Jong Un impersonator Howard X arrives in Singapore. Full story: https://t.co/pLY0eG8WkV pic.twitter.com/lfJPg41e8d
— Rappler (@rapplerdotcom) May 28, 2018

Правозащитни групи подлагат на критика законите в Сингапур , съгласно които се лимитират речи свързани с рецензия , както и мирни събирания. Например, митингите би трябвало да бъдат авансово утвърдени и позволени единствено в избрана централна част на града, наречена Speakers `Corner.

Сингапур поддържа позицията, че техните закони и подзаконови нормативни актове са нужни за поддържане на публичния ред и естетика .

 Тръмп подготвен да предложения Ким Чен - ун в Съединени американски щати
Тръмп подготвен да предложения Ким Чен - ун в Съединени американски щати

Разговорът ще се организира в Белия дом
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР