Австралийската полиция съобщи днес, че двама души са оцелели дни

...
Австралийската полиция съобщи днес, че двама души са оцелели дни
Коментари Харесай

Двама оцеляват по чудо след 5 дни без вода в австралийската пустош

Австралийската полиция заяви през днешния ден, че двама души са оживели дни наред без вода в горещата и прашна австралийска пустота. С това завърши и тяхното трескаво петдневно търсене по въздух и земя.

Двайсет и една годишният Шон Емитжа и 14-годишният Махеш Патрик бяха оповестени за изчезнали предходната седмица в региона на Хартс Рейндж в централната част на Австралия.
 Австралия върна на туземците тропическа гора на 180 млн.години (ВИДЕО) Австралия върна на туземците тропическа гора на 180 млн.години (ВИДЕО)
Една от най-старите тропически гори в света на възраст 180 милиона години бе върната публично от управляващите на австралийския щат Куинсла...

Те не съумели да се върнат в отдалеченото населено място Хермансбург, откакто през уикенда посетили друго място.

Полицията претърсва покрайнината благодарение на хеликоптер и експерти-следотърсачи.

Опасенията бяха, че двамата са в сериозна заплаха, поради неналичието на вода и рисковите температури в региона - над 40 градуса по Целзий.

Но полицията на Северната територия съобщи в понеделник, че двамата мъже, които са се разделили, са открити живи и здрави по " безусловно знамение ".
 Мнима марсианска база в израелската пустиня приготвя астронавти Мнима марсианска база в израелската пустиня приготвя астронавти
Вътре в голям кратер в нагорещената от слънцето израелска пустиня Негев, екип с галактически костюми се насочва на задача за преструване...

Полицейските чиновници обявиха, че Патрик е лекуван от дехидратация и болки в краката от ходенето. Емитжа е открит един ден след него. " Извършват му се здравни прегледи, само че наподобява добре ", обявиха от полицията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР