Австралийската полиция арестува днес нападател, намушкал жена с голям кухненски

...
Австралийската полиция арестува днес нападател, намушкал жена с голям кухненски
Коментари Харесай

С викове Аллах акбар мъж нападна минувачи с кухненски нож в центъра на Сидни

Австралийската полиция арестува през днешния ден нападател, намушкал жена с огромен кухненски нож и викал " Аллаху акбар " в Сидни, предадоха Франс прес и Ройтерс.

Мъжът се опитал да нападна и други хора в центъра на най-големия австралийски град. Полицията удостовери, че той е арестуван и че намушканата жена е откарана в болница и е в устойчиво положение.

На публикувани от австралийски медии фрагменти се вижда по какъв начин скочилият върху покрива на автомобил нападател размахва кухненския нож и крещи арабския израз " Аллаху акбар " (Бог е най-велик), като в това време приканва служителите на реда да го гръмнат, съобщи Българска телеграфна агенция.

По време на интервенцията по задържането на мъжа управляващите отделиха центъра на Сидни. Според полицията заплахата за публичната сигурност е отминала, отбелязва ТАСС.

WATCH: Video shows the moment a man holding a knife is restrained by members of the public in Sydney`s Central Business District; at least one woman has been stabbed according to local media pic.twitter.com/RJj0TJLyce

— BNO News (@BNONews) August 13, 2019
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР