Австралийската министърка на вътрешните работи Клеър О'Нийл се опита да

...
Австралийската министърка на вътрешните работи Клеър О'Нийл се опита да
Коментари Харесай

Стотици заразени с COVID на круизен кораб на пристанището в Сидни

Австралийската министърка на вътрешните работи Клеър О'Нийл се опита да успокои сънародниците си, че управляващите са взели съответни ограничения, откакто в Сидни дебаркира круизен транспортен съд със стотици инфектирани с ковид пасажери, предадоха Ройтерс. Но съгласно здравните управляващи рискът от разпространяване на болестта е доста огромен.
Корабът " Маджестик принсес ", на който има към 800 инфектирани с вируса и който е на компанията " Карнивъл Острейлия ", подсети на жителите на Сидни, столицата на най-населения австралийски щат Нов Южен Уелс, за печално известния случай с круизния транспортен съд " Руби принсес " от 2020 година Тогава плавателният съд дебаркира в Нов Южен Уелс с 914 инфектирани с ковид пасажери на борда, като 28 от тях починаха.
О'Нийл сподели, че след случая с " Руби принсес " са били основани " постоянни протоколи " и че здравните управляващи Нов Южен Уелс ще решат по какъв начин да подходят към всеки обособен пасажер на " Маджестик принсес ".
" Карнивал Острейлия ", която е част от интернационалната компания " Карнивал корпорейшън " съобщи, че пасажерите с позитивни проби са сложени в изолираност на борда на кораба и за тях се грижи лекарски екип.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР