Австралийската актриса Марго Роби ще се превъплъти на големия екран

...
Австралийската актриса Марго Роби ще се превъплъти на големия екран
Коментари Харесай

Снажна блондинка със сини очи влиза в ролята на Барби

Австралийската актриса Марго Роби ще се превъплъти на огромния екран в ролята на Барби, световноизвестната кукла, оповестяват Франс прес и Ройтерс.

 
Играчката Барби , която тази година навършва 60 години, се появи в към тридесет анимационни кино лентата, които до момента в никакъв случай не бяха излизали на огромен екран. Проектът с пълнометражната Барби лента ще бъде сбъднат благодарение на новосъздадената кино къща на американската компания за играчки " Мател " - " Мател филмс ". Копродуцент ще бъде компанията " Лъки чап ентъртейнмънт ", благосъстоятелност на Марго Роби .
Margot Robbie to star in movie from Warner Bros -
— Comicbook.com (@ComicBook) През годините на пазара се появиха най-различни кукли Барби , от разнообразни раси, с друг цвят на кожата, косата и очите. Но за нейния екранен дебют тя ще бъде показана от снажна русокоска със сини очи, каквато е Марго Роби .

 
" Много съм горда, че ми беше поверена основната роля и продуценството на филм, който съм сигурна, че ще грабне сърцата на децата и на публиката от целия свят ", съобщи австралийската актриса.
She's a girl: cast to star as BARBIE in new live-action film after dropped out
— SHEmazing! (@ShemazingIE) Марго Роби е на 28 години и има зад себе си дълга кино кариера с двайсетина ленти, измежду които " Кралицата на Шотландия ", " Отряд самоубийци ", " Вълкът от Уолстрийт " и " Аз, Тоня ", за която получи две номинации Оскар за най-хубава актриса.

 
Агенциите означават, че над един милиард Барбита са били продадени от първата поява на куклата в Салона на играчката в Ню Йорк на 9 март 1959 година.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР