Австралийска двойка за пример доказа как можете да превърнете дори

...
Австралийска двойка за пример доказа как можете да превърнете дори
Коментари Харесай

Двойка ремонтира стария си гараж и създаде уникална къща...

Австралийска двойка за образец потвърди по какъв начин можете да превърнете даже най-неподходящото място в зашеметяваща къща на плажа, написа jenata.blitz.bg. Собствениците на парцели направиха главен ремонт на гаража си, който се намира в задната част на двора на къщата им и построиха същинска първокласна вила.

Работата с проектант разреши на двойката да осъществя плана си върху по-малко употребяваното пространство. Великолепната къща разполага с две спални, дизайнерска кухня и хол.

Как стартира всичко?
Собствениците на вилата взеха решение да съборят остарялата постройка и на нейно място да построят нова къща, запазвайки детайлите на гараж в нея. Работата е там, че мястото в никакъв случай не е било обитаемо. То безусловно се е сринало пред очите им.

Външните характерности бяха бели стени, обшивка и врата към гаража.

Погледнете вътре
Къщата разполага с две спални, оборудвани с вградени дрешници, с цел да се спести място и да се провежда пространството. Красотата на интериора се акцентира от нереални картини, декоративни детайли.





В зашеметяващия дом има хол. Неговата специфичност се крие в подовете на натурален дъб.

Жена унищожи жилището си до основи, с цел да го даде чартърен - ремонтът трансформира дребна кутийка в украшение! (СНИМКИ)

Собствениците обмислили и кухнята до най-малкия подробност. Тя е оборудвана с последните нововъведения. Съвременните домашен уреди са в съвършена естетика с цялото визия.





Централен кулоар минава през цялата къща. Той свързва две спални от едната страна и кухня от другата. Къщата разполага и с баня и тоалетна.







Плъзгащите се порти също са детайл, който идеално се вписва в целия дизайн на вилата. Въпреки обстоятелството, че къщата на пръв взор наподобява доста дребна, вътре е много просторна. Всичко това е реалност, с помощта на концепцията на архитекта, който го е обмислил до най-малкия подробност.

Всичко е в естетика между тях и наподобява необикновено красиво.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР