Австралийката Ашли Барти, която оглави вчера ранглистата на WTA се

...
Австралийката Ашли Барти, която оглави вчера ранглистата на WTA се
Коментари Харесай

Ашли Бати и Юлия Гьоргес отказаха турнира в Ийстбърн

Австралийката Ашли Барти, която оглави през вчерашния ден ранглистата на WTA се отхвърли от присъединяване на шампионата на трев от WTA Premier в Ийстборн (Великобритания). Турнирът е финален преди " Уимбълдън " и за него по предписание се записват множеството от елитните тенисистки. Нещо повече схемата му е за 56 участнички.
 Австралийката Ашли Барти е новата международна №1 в тениса
Австралийката Ашли Барти е новата международна №1 в тениса

Виктория Томова прогресира след сполучливото си показване в Бирмингам

Барти играе чудесно в последните месеци и завоюва " Ролан Гарос " 2019. Тя победи в неделя и в Бирмингам на WTA Premier, побеждавайки на финала Юлия Гоьргес с 6-3, 7-5. Този ѝ триумф беше задоволителен с цел да изпревари японката Наоми Осака на върха.
 Снимка 430723
Източник:

Гьоргес също отхвърли Ийстборн и по този начин и шестте тенисистки, изгубили срещите си във втория квалификационен кръг влязоха в главната скица. Други отказали се след жребия са Дона Векич (Хърватия), Анастсия Севастова (Латвия) и Циан Ван (Китай).

Така тенисистката от Люксембург Манди Минела в загуби в събота първия сет от американката Джесика Пегула за 24 минути и се отхвърли. Сега тя е лидер на схемата на мястото на Барти, прескочи първия кръг и ще спори във втория с тунизийката Онс Джабюр, победила през вчерашния ден рускинята Евгения Родина с 1-6, 7-6(3), 7-5 за повече от два часа.
 Снимка 430722
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР