Австралийка бе обвинена в убийство на две от децата си

...
Австралийка бе обвинена в убийство на две от децата си
Коментари Харесай

Майка уби децата си за застраховка

Австралийка бе упрекната в ликвидиране на две от децата си и тормоз на още една щерка за облагодетелстване, написа локалното издание The Australian, цитира "Монитор ".

Преди това полицията е считала за самоубийство гибелта на 18-годишната щерка и 26-годишния наследник на Мари Крабтри. След дълго следствие обаче е било открито, че майката предумишлено е умъртвила децата си, с цел да получи парите от застраховката живот. За гибелта на дъщерята австралийката е получила близо 600 000 $, а за сина е очаквала да вземе над 300 000 $.

Синът на Мари умира през лятото на 2017 година от предозиране на болкоуспокояващи, като по-късно край тялото му е намерено предсмъртно писмо. Полицията допуска, че създател на прощалното обръщение е самата майка.

През 2011 година дамата дала на щерка си смъртоносна доза лекарства и отпътувала на отмора. Тялото на момичето било намерено от другари в дома й. Изданието оповестява, че двете деца на дамата евентуално са страдали от физически или душевен болести.

Освен в убийството на сина и дъщерята, Крабтри е упрекната в грубо отношение към втората й щерка. Тя също по този начин е упрекната в шикалкавене и въоръжен обир, осъществен през март 2015 година Подробности за тези закононарушения не се оповестяват, преди съдът да ревизира всички обстоятелства по делото.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР