Австралия зае второто място в 1/2-финалите и ще спори за

...
Австралия зае второто място в 1/2-финалите и ще спори за
Коментари Харесай

На гейм от отпадането: Де Минор спаси Австралия и я поведе към 1/2-финалите в Купа Дейвис

Австралия зае второто място в 1/2-финалите и ще спори за Финландия в място за огромния край на Купа " Дейвис ". Възпитаниците на Лейтън Хюит бяха на един гейм от това да бъдат отстранени от отбора на Чехия, единствено че " кенгурата " сътвориха страхоте поврат и имат опция за втора поредна гоина да доближат до разногласието за трофея.

✨ BACK 2 BACK ✨

Australia advance to the semi-finals for the second consecutive year! |
— Davis Cup (@DavisCup)
Припомняме ви, че първенците от Канада отпаднаха сензационно в мача си с Финландия и финалистите не бяха по никакъв начин надалеч от това да последват ориста им, само че Алекс Де Минор ги поведе към зрелищен поврат и в този момент австралийците наподобяват в доста добра позиция за офанзива на нов край, имайки поради, че им следва среща точно с финландците, които не могат да разчитат на своята първа ракета Емил Руусувуори и това ги оставя без тенисист от топ 150 на света.

Първата среща от конфликта опълчи Джордън Томпсън на Томаш Махач и чехът сподели образно за какво завоюва две " Чаланджър " трофеи през последния месец, като не отпусна нито сет на по-високоранкирания си противник и продължава да е без загуба в шампионата, защото завоюва и двете си срещи в груповата фаза. 

What it means
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР