Австралия вероятно ще остане затворена за посетители до края на

...
Австралия вероятно ще остане затворена за посетители до края на
Коментари Харесай

Границите на Австралия могат да останат затворени до края на 2022 година

Австралия евентуално ще остане затворена за гости до края на 2022 година, съобщи министърът на търговията и туризма на страната.

Министър Дан Техан съобщи, че вълната от случаи на индийския субконтинент демонстрира, че съвсем цялостната възбрана за влизане в Австралия към момента е от значително значение за запазването на страната без Коронавирус.

От 20 март 2020 година на австралийците е неразрешено да пътуват в чужбина и са затегнати позволенията за задграничните гости да влизат в страната.

" Много е мъчно да се дефинира по кое време границите могат да се отворят още веднъж ", сподели Техан и добави, че " най-хубавото съмнение ще бъде това да стане в средата на втората половина на идната година ".

Преди пандемията към един милион краткосрочни гости влизаха в страната всеки месец. Тази цифра в този момент е към 7000. Всеки, който влезе, би трябвало да премине 14-дневна строга хотелска карантина .

Австралия е записала 29 886 случая от началото на пандемията. Голяма част бяха открити посред хотелската карантина.

Разпространението на имунизациите е постепенно, като единствено 2,5 милиона ваксини са приложени в страната с 25 милиона души.

Перспективата страната да бъде затворена за съвсем три години ще пристигна като удар за туристическата промишленост на стойност 40 милиарда щатски $ годишно.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР