Австралия въведе днес още санкции срещу Русия, които са насочени

...
Австралия въведе днес още санкции срещу Русия, които са насочени
Коментари Харесай

Австралия въведе още санкции срещу Русия

Австралия вкара през днешния ден още наказания против Русия, които са ориентирани против жители, спадащи към съветския хайлайф, и против съветски депутати, съобщи Ройтерс.

Освен това австралийското държавно управление разкритикува реакцията на Китай по отношение на дейностите на Москва в Украйна и посочи, че е неприемливо Пекин да прави по този начин, че резултатът на глобите против Русия да е по-лек.

Критиките на министър-председателя Скот Морисън във връзка с Китай са свързани с информация на в. " Саут Чайна морнинг пост ", съгласно която Китай е оповестил, че е изцяло отворен за импорт на пшеница от Русия, отбелязва Асошиейтед прес.

" Ще работим дружно с нашите сътрудници за вълна от наказания и ще продължим да ускоряваме натиска върху Русия ", сподели на конференция австралийският министър председател Скот Морисън.

Морисън посочи, че Австралия, Съединените щати, Англия, Европейският съюз и Япония вкарват наказания против Русия и че дейностите на Китай, ориентирани към понижаване на резултата на глобите, са " просто неприемливи ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР