Австралия направи разочарование, като победи домакините и непобедените фаворити на

...
Австралия направи разочарование, като победи домакините и непобедените фаворити на
Коментари Харесай

Австралия победи Индия с шест уикета за шеста титла от Световната купа по крикет на ICC

Австралия направи отчаяние, като победи домакините и непобедените любимци на шампионата Индия с шест уикета, с цел да завоюва Световната купа по крикет на ICC 2023 в Ахмедабад и да удължи своето клатушкане запис на извоювани трофеи до седем.

Спокойният, само че умел австралийски тим стигна до комфортна победа, макар че загуби три ранни уикета в преследването си на препълнения стадион Нарендра Моди в неделя вечерта.

Продължете да четете < /h2> лист от 3 детайла „ Това е специфичен тим “: Треската от финала на Световната купа се издига в Ахмедабад

Австралийската легенда Гилеспи споделя, че Индия е „ узряла за бране “ на финала на Световната купа Шами със седем уикета дерайлира Ново Зеландия, до момента в който Индия избухва на финала на Световната купа в края на списъка

Средният състезател означи 137 ръна от 120 топки, а Марнус Лабушагне означи 58 от 110 топки, до момента в който Австралия се прибираше вкъщи.

Той донесе трофей на капитана Пат Къминс и неговия тим, които не бяха считани за любимци, когато шампионатът стартира преди повече от шест седмици.

Наистина, Австралия и Индия започнаха акциите си една против друга в Ченай на 8 октомври, когато звездата на Индия Вират Коли се комбинира с К. Л. Рахул, с цел да насочат преследването на тима си за сдържан резултат и да реализират първата си победа на шампионата.

Индия беше в сходна обстановка в Ахмедабад, където Коли (54) и Рахул (66) още веднъж се събраха за избавителен акт. Въпреки това, сривът на Индия на най-голямата сцена ги накара да си слагат оскъдна цел от 241 в края на 50 оувъра.

Австралийските играчи на боулинг, водени от брилянтното проявление на бърз боулинг на Мичъл Старк с числа от 3-55 в неговите 10 оувъра, държаха индийската мощ на вата с постоянни уволнения. Капитан Cummins приключи с числа 2-34 в 10 оувъра, до момента в който неговият сътрудник Джош Хазлууд имаше 2-60 в своите 10 оувъра.

Капитанът на Индия Рохит Шарма стартира ининга в типичния си атакуващ метод, отбелязвайки 47 ръна от 31 топки, само че с изключение на Коли и Рахул, никой различен индийски състезател не заплаши австралийските играчи на боулинг на терен, който оферираше баланс сред бухалка и топка. < /p>

Австралия завоюва за последно купата вкъщи през 2015 година Тяхната седма купа усилва разликата с останалите страни, спечелили купата, в това число Индия, която има две, дружно със Западна Индия.

Пакистан, Шри Ланка и Англия са печелили купата по един път.

Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР