Австралия и Нова Зеландия призоваха гражданите си да напуснат в

...
Австралия и Нова Зеландия призоваха гражданите си да напуснат в
Коментари Харесай

Австралия и Нова Зеландия към гражданите си: Трябва да напуснете Украйна!

Австралия и Нова Зеландия приканиха жителите си да изоставен в бързи периоди територията на Украйна.

Австралийците в Украйна още веднъж бяха предизвестени от премиера Скот Морисън да изоставен страната за лична сигурност на фона на опасенията от експлоадирането на "много рисков " спор.

"Ние почитаме тяхното решение, само че нашият съвет е явен и безапелационен: това е изключително рискова обстановка и поради вашата лична сигурност би трябвало да напуснете Украйна ", декларира австралийският министър председател Скот Морисън, представен от news.com.au. Предупреждението не е първо, още предходната седмица Морисън прикани съгражданите си да изоставен района, написа

Сега добавя, че има възходящи опасения и "ситуацията остава доста сериозна " и посланието е ясно.

Властите в Нова Зеландия също насочиха сходен апел. В официално съобщение на Министерството на външните работи се показва, че по отношение на нарасналото напрежение сред Русия и Украйна държавното управление предлага настоятелно на всички новозеландци, които се намират в Украйна, неотложно да изоставен страната, до момента в който има цивилен и търговски полети, които могат да ги върнат вкъщи. В рекомендацията се предизвестява и че опциите да се окаже консулска помощ са доста лимитирани.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР