Австралия и Колумбия завършиха 0:0 в контролна среща, която се

...
Австралия и Колумбия завършиха 0:0 в контролна среща, която се
Коментари Харесай

Австралия спря колумбийския устрем

Австралия и Колумбия приключиха 0:0 в контролна среща, която се игра на „ Крейвън Котидж “ в Лондон.

Хамес Родригес центрира в наказателното поле на Австралия в 5-та минута, където Урибе изпревари Брад Джоунс и стреля с глава, само че в навън.

Австралийците проведоха добра офанзива в 47-та минута, когато Рогич подаде към Нобут, който стреля, само че неопределено в навън.

Карлос Бака означи гол в 54-та минута, само че попадението не бе зачетено поради засада.

След неточност в разиграването от страна на австралийците, Хамес Родригес насочи отдалечен удар, само че над напречната греда в навън.

Йери Мина стреля с глава в 60-та минута след центриране в наказателното поле на Австралия, само че ударът на бранителя не откри задачата.

Карлос Бака се измъкна доста добре от бранител на Австралия в 61-та минута, след което центрира в наказателното поле, където Хамес Родригес стреля с глава, само че неопределено в навън.

Борха изпусна най-чистото състояние в 63-та минута.

Колумбия можеше да стигне до победния гол в 80-та минута, само че след удара с глава на Борха топката се спря в десния дирек на вратата на Австралия.

Вукович фаулира Борха в 84-та минута и съдията уточни бялата точка.

Вратарят на Австралия Вукович поправи грешката си и избави удара на Борха от бялата точка.

В последните минути на срещата в наказателното поле на Австралия бе същински безпорядък, само че колумбийците не съумяха да вкарат надвит гол.

В добавеното време на срещата Морено центрира от фаул в наказателното поле на Австралия, след което Борха стреля от въздуха, само че топката се спря още веднъж в десния дирек на вратата на Вукович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР