Австралиецът Ник Кирьос се класира за финала на турнира в

...
Австралиецът Ник Кирьос се класира за финала на турнира в
Коментари Харесай

Кирьос е съперникът на Надал на финала в Пекин

Австралиецът Ник Кирьос се класира за финала на шампионата в Пекин. Дебютиращият в конкуренцията в китайската столица Кирьос, подложен под номер 8, отстрани втория в схемата Александър Зверев (Германия) с 6:3, 7:5. Австралиецът се показа впечатляващото си при личен сервис, като пласира 11 аса и не загуби нито един път подаването си.

Кирьос осъществя по един пробив в предпоследните геймове и на двата сета, с цел да стигне до втория си край за сезона и първи след шампионата " Мастърс " в Синсинати на 20 август, когато загуби в два сета от Григор Димитров. В първия сет Кирьос направи решителен пробив за 5:3, а във втората част завоюва подаването на съперника си за 6:5.

В мача за трофея в Пекин на следващия ден той ще се изправи против първенеца от 2005 година и лидер в схемата Рафаел Надал (Испания), който отстрани Димитров с 6:3, 4:6, 6:1.

19-ият в класацията на АТP Кириос търси четвърта купа в кариерата си, а Надал се стреми към 75-а. Гледайте онлайн всички тенис шампионати от веригите ATP 1000, 500, както и определени от ATP 250 по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР