Австралиецът Джон Милман е първият съперник на Григор Димитров на

...
Австралиецът Джон Милман е първият съперник на Григор Димитров на
Коментари Харесай

Гей ли е следващият съперник на Гришо?

Австралиецът Джон Милман е първият противник на Григор Димитров на шампионата в Бризбейн, където българинът пази трофея си от предходната година. БЛИЦ се поразрови за това кой е Милман, какъв е като тенисист и като човек.

Роден е в Бризбейн, само че освен това е причина за сериозна поддръжка към 28-годишния десничар в утрешния мач с Димитров (около 12:30 часа наше време).

Милман е любим на почитателите в града от 2013 година, когато се ражда терминът " Милмания ", с цел да въплъти ентусиазма на локалните почитатели от положителните му игри на шампионата в Бризбейн и идващите няколко съревнования.

Тенисистът е прочут с метода, по който показва благодарността си към хората от трибуните, на които постоянно раздава храни и питиета. Австралиецът остава в историята и като първият тенисист с победа 6:0, 6:0 на Олимпийските игри през 2016 година.

Милман е единственото момче в семейство с пет деца, като и четирите му сестри Шона, Кара, Теса и Бронте са упражнявали спорта с жълтата топка. Причината - татко му е притежател на тенис център.

Извън тениса е върл почитател на футболния гранд Ливърпул. Харесва голфа, а измежду заниманията му са филмите и музиката.

Противно на нашия Гришо, Милман няма необикновен триумф с дамите, а фактът че от години няма другарка, ражда клюки в обществените мрежи, че е гей. Австралиецът сигурно е бранител на еднополовите връзки, защото поддържа митинг против легендата Маргатет Корт и изявлението й, че в женския тенис е цялостно с лесбийки.

Димитър Апостолов / БЛИЦ




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР