Австралиец беше спасен, след като прекара 30 часа в дренажна

...
Австралиец беше спасен, след като прекара 30 часа в дренажна
Коментари Харесай

Криел се от полицията: Мъж беше спасен след 30 часа, прекарани в дренажна шахта

Австралиец беше избавен, откакто прекара 30 часа в дренажна шахта, криейки се от полицията, предава Би Би Си.

38-годишният мъж в началото обяснил, че е слязъл в шахтата, с цел да вземе телефона си, само че от полицията в Куинсланд споделят, че е избягал, откакто е предизвикал злополука. Автомобилът му е блъснал патрулка.

 

Болестта покачва риска от развиване на деменция при хората над 60 година, сочат изследвания

 

Мъжът е бил избавен, откакто инцидентен минувач го вижда и се обажда на управляващите. Той е получил хипотермия, откакто е стоял повече от денонощие във вода до коленете. Пожарникарите, отзовали се на сигнала, са го извадили със стълба.

Мъжът е карал „ подозрителна “ кола, която е тръгнала на заден ход и е блъснала полицейски автомобил. Това се е случило в късните часове на неделя. Причинени са вреди и на двата автомобила. Няма потърпевши служители на реда.

 

Бил е укрит в резервоар с банани на частно пристанище

 

38-годишният подава газ и бяга от произшествието, след което предизвиква и втора злополука, при която има потърпевш. След това той слиза от колата и бяга, а по-късно се скрива в шахтата, от която се постанова да бъде избавен.

Изненадани поданици са разгласили фотоси и видеа в обществените мрежи

Любопитно е, че минувачът, подал сигнала до незабавните екипи, е видял мъжа в шахтата още в неделя. Той обяснил, че може и самичък да излезе от шахтата и не се нуждае от помощ. На идващия ден станало ясно, че не е съумял да се измъкне.

В момента положението му е устойчиво, а от полицията показват, че им сътрудничи.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР