Аврен. Народните представители от ПГ на БСП за България“ представиха

...
Аврен. Народните представители от ПГ на БСП за България“ представиха
Коментари Харесай

Народните представители от ПГ на „БСП за България“ представиха Визия за България пред обществеността в Аврен

Аврен. Народните представители от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ показаха Визия за България пред обществеността в Аврен. Това оповестиха от пресцентъра на Народно събрание на Българска социалистическа партия . Гражданите направиха оферти за включване на въпроса за строителството на автомагистрала „ Черно море “, свързваща Бургас и Варна измежду целите във Визията, както и обособяването на животновъдни зони в обособени региони.
„ Чрез „ Визия за България “ желаеме да дадем икономическа вероятност, сигурност и по-високи приходи на българските жители “. Това съобщи националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Петър Витанов при представянето на Визията в Аврен, Варненско. Пред събралите се националният представител Николай Иванов акцентира, че „ Визия за България е протегната ръка от страна на левицата, дружно с хората, тя да стане национална цел. „ Няколко огромни градове изсмукват целия човешки запас. Ние предлагаме страната да откри инструментите, с които да даде късмет за развиване на всички райони “ сподели още той. Депутатът Димитър Георгиев обясни законодателните оферти на левицата за стимулиране на българското произвеждане посредством въвеждане на квоти за български артикули в супермаркетите и против двойното качество. Д-р Вланетина Найденова показа Визията на Българска социалистическа партия в областта на опазването на здравето - налично и качество опазване на здравето, промяната в болничната помощ и почтено възнаграждение на медицинския труд, повече публичен финансов запас за профилактика на българските жители.
Народните представители Явор Божанков, Теодора Халачева и Валентин Ламбев показаха „ Визия за България “ в Белослав. Хората сложиха въпроси за демографската злополука, диференцирания Данък добавена стойност на стоките, както и несъответствието сред огромните градове и дребните обитаеми места. " Младите нямат бъдеще в по-малките градове и села. Не може целият запас и вложения да бъдат съсредоточени в огромните градове, а дребните да са подценени и пренебрегнати ", разясниха те. Народните представители от " Българска социалистическа партия за България " подчертаха, че с плана " Визия за България " показват нов модел на ръководство на страната, с който тези проблеми би трябвало да се решат.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР