Авокадото се превърна в неизменна част от диетата на хората,

...
Авокадото се превърна в неизменна част от диетата на хората,
Коментари Харесай

Как да накараме авокадото да узрее по-бързо?

Авокадото се трансформира в неизменима част от диетата на хората, които обичат да се грижат за тялото си. Богато на потребни мазнини, фибри и калий и доста засищащо, с авокадо могат да се създадат редица известни ястия или просто сандвичи за закуска. То обаче би трябвало да е добре узряло.

Ако обичате да си похапвате от зеления плод (да, плод е), добре знаете, че съвършеното авокадо е леко омекнало и без тъмни петна във вътрешността си.

Когато става въпрос за авокадо, внимавайте за твърдостта и цвета като знаци за зрялост. Зрелите авокадо не са доста твърди на пипане, а кората им е тъмнозелена на цвят. Ако наподобява черно и кашаво от вътрешната страна, авокадото е презряло. Ако е блестящо зелено и доста твърдо, авокадото е незадоволително узряло.

Тъй като добре узрелите плодове авокадо се продават на по-високи цени, съветваме ви да си вземете към момента неузрели и просто да ускорите процеса на зреенето им.

Най-добрият метод да узрее авокадото е това да се случи по натурален път. Но в случай че желаете да приготвите рецепта, която изисква авокадо – без значение дали е тост с авокадо или здравословна салата – не можете просто да седите и да чакате природата да си свърши работата сама. Точно тогава имате потребност от няколко бързи трикове за узряване на авокадо.

Без значение кой способ изберете, ето всичко, което би трябвало да знаете за това по какъв начин да накарате авокадото да узрее по-бързо:
 Как да накараме авокадото да узрее по-бързо?  Как да накараме авокадото да узрее по-бързо?  Как да накараме авокадото да узрее по-бързо?  Как да накараме авокадото да узрее по-бързо?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР