Авокадо. Космически кораб. Диско топка. Влак. Това не е игра

...
Авокадо. Космически кораб. Диско топка. Влак. Това не е игра
Коментари Харесай

Най-странно изхарчените 10 милиона долара на Airbnb

Авокадо. Космически транспортен съд. Диско топка. Влак. Това не е игра на асоциации, а нещо много по-странно: бъдещи къщи чартърен в Airbnb.

Airbnb създаде фонда OMG! на стойности 10 милиона $. Идеята на компанията е да финансира 100 участници с по 100 хиляди $, с цел да могат да трансфорат своите шантави хрумвания в действителност. 

До края на юли от Airbnb одобряваха оферти, които бяха оценени за тяхната автентичност, изпълнимост, резистентност и преживяването, което пространството ще даде на гостите. От компанията получиха десетки хиляди откачени планове. 
 Снимка 595506

За печелившите участници има единствено две условия. След довеждане докрай на своите планове, получателите на средства би трябвало да дават  новото пространство в Airbnb и не могат да показват парцела в конкурентни платформи за краткосрочно наемане за една година.

Един от новите планове, които Airbnb ще финансира например, е къща, издигната от остарели автомобилни гуми. Идеята е на фамилна двойка, която има огромен имот земя в Югозападен Мичиган и отдава парцел в Airbnb.
 Airbnb и за какво компанията за домове чартърен забрани вечно празненствата в парцелите
Без повече празненства в парцелите чартърен

Новото решение на Airbnb

Дизайнът включва повторното потребление на десетки остарели автомобилни гуми, струпани измежду гората, която се намира в земята на двойката. Те ще бъдат използвани за изработката на ваканционна къща на две равнища, която да наподобява като две великански гумени автомобилни гуми.
 Снимка 595505

Двойката чака безвъзмездната помощ от 100 000 $ да покрие множеството от разноските и възнамерява да употребява още веднъж отсечените дървета в парцела си, с цел да направя мебели, уточняват от Forbes.

Ето по какъв начин да спим в къщата на Кръстника

Имението на Вито Корлеоне се дава чартърен

Според информация от Airbnb, типичният хазаин в Съединени американски щати е спечелил над 13 800 $ през 2021 година, което е нарастване с 85% по отношение на 2019 година Нощувките, резервирани в неповторими обекти, почтени за фонда, са се нараснали с над 49% за същия интервал.
 Снимка 595507

Много домакини в Airbnb са разкрили, че едно креативно превръщане - галактически транспортен съд, железопътен вагон, стъклен балон - може да им донесе доста приходи. Колкото по-налудничава е концепцията, колкото по-дълбок е задължението към тематиката, толкоз по-добре.
 Снимка 595508

Типичен образец за това е даваният под наем за 289 $ на вечер мини дом като галактически транспортен съд в Джошуа Трий, Калифорния.  Той е изцяло в атмосферата на НЛО, допълнен със стълба и изскачащ прозорец с мехурчета. " Напълно неповторим ", написа един от наемателите. " Мястото е отвън този свят ", посочва различен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР