Авиокомпанията Wizz Air обяви днес, че незабавно спира полетите си

...
Авиокомпанията Wizz Air обяви днес, че незабавно спира полетите си
Коментари Харесай

Wizz Air отменя незабавно много полети

Авиокомпанията Wizz Air разгласи през днешния ден, че неотложно стопира полетите си до Милано, Тревизо и Бергамо, заради блокирането на северноиталианския район в опит за преодоляване на огнището на ковид.

Това оповестиха от пресцентъра на превозвача.

Полетите от София и Варна до Милано Бергамо ще бъдат изцяло спрени до 3 април.

Пътниците с резервации, наранени от тази смяна, са осведомени навреме и ще бъдат пренасочени към различен маршрут на допустимо най-ранна дата.

Клиентите, които са резервирали непосредствено на wizzair.com или през мобилното приложение на самолетната компания, ще получат уведомление по имейл, в което им се предлага безвъзмездна смяна на резервацията за нова дата, цялостно възобновяване на в началото заплатената сума или 120% възобновяване на сумата като заем в техния WIZZ профил.

Пътниците могат да избират сред изброените варианти, като кликнат върху линка в уведомителния имейл и посочат най-хубавата за тях алтернатива посредством платформата за самообслужване на Wizz Air.

Авиокомпанията може да осведоми единствено пасажерите, които са създали своята резервация посредством wizzair.com или мобилното приложение на самолетната компания. Пътниците, които са създали своите резервации посредством туристически организации - в това число онлайн туристически организации, би трябвало да се свържат с компанията, от която са закупили билетите си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР