Авиокомпанията Ryanair обяви старта на своята зимна програма 2024 за

...
Авиокомпанията Ryanair обяви старта на своята зимна програма 2024 за
Коментари Харесай

Летим за 40 лева от български град до островна държава

Авиокомпанията Ryanair разгласи старта на своята зимна стратегия 2024 за Пловдив, която включва нов пряк полет до Бирмингам.

В допълнение, тя предлага специфична тридневна промоция, в която може да се резервират билети от единствено 19,99 евро за полети от Пловдив до Бирмингам. Промоцията е годна до 13 октомври и важи за пътувания до края на декември 2024 година.

Зимната стратегия на Ryanair за Пловдив включва нов маршрут до Бирмингам и общо 3 маршрута по линиите Бирмингам, Лондон и Манчестър; най-ниските цени в България, започващи от 19,99 евро; предстоящо повишаване на пасажерите до 100 000 годишно; разкриване на над 70 нови работни места в района, съобщи Пловдив 24.

„ Като водеща нискотарифна самолетна компания в България Ryanair има удоволствието да разгласи 1 нов маршрут за Пловдив от и до Бирмингам през зимния сезон 2024, като предлага по-голям избор при най-ниските цени в България.

Всички граждани/гости на Пловдив към този момент могат да резервират който и да е от маршрутите на Ryanair за Пловдив през зимата 2024 единствено от €19,99 на ryanair.com от през днешния ден.

„ Летище Пловдив беше първото летище в България, което посрещна Ryanair през 2010 година и от този момент самолетната компания е наш благонадежден сътрудник. Щастливи сме да честваме дружно нашия нов зимен график и имаме вяра, че партньорството ни ще докара до откриването на повече дестинации и по-голямо задоволство на пасажерите. “, заяви Дойчин Ангелов, изпълнителен шеф на Летище Пловдив.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР