Авиокомпания обяви, че неин екипаж е видял севернокорейската ракета, която

...
Авиокомпания обяви, че неин екипаж е видял севернокорейската ракета, която
Коментари Харесай

Пилоти твърдят, че са видели РАКЕТА на Пхенян

Авиокомпания разгласи, че неин екипаж е видял севернокорейската ракета, която бе изстреляна предходната седмица. Това е вторият сходен случай.
Пилоти на аероплан на хонкогската компания "Катуей пасифик ", изпълняващ полет от Хонконг за Сан Франциско, са видели в деня на ракетното тестване "нещо, което наподобява на връщане в атмосферата на ракета ", се споделя в изказване на компанията, съобщи Българска телеграфна агенция.

Ракетата е била надалеч от самолета, "Катуей пасифик " ще остане в положение на нараснала паника, само че няма да промени трасетата си.

Двама водачи от два разнообразни самолета на южнокорейската самолетна компания "Къриън еър " също споделиха, че са видели нещо, което приличало на мълния, евентуално севернокорейската ракета.

Пхенян съобщи, че изпитаната предходната седмица ракета Хвасон-15 може да доближи до всяка точка на Съединени американски щати.

Анализатори обаче не са уверени, че Северна Корея разполага с нужните технологии, с цел да подсигурява оцеляване на бойните заряди при загряването сега на повторното нахлуване на ракета в атмосферата при завръщане от галактическото пространство.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР