Авиокомпаниите добавиха полети с одобрение към играчите на Канзас Сити

...
Авиокомпаниите добавиха полети с одобрение към играчите на Канзас Сити
Коментари Харесай

Полети за Super Bowl, добавени от авиокомпании с одобрение към Тейлър Суифт и Травис Келс

Авиокомпаниите прибавиха полети с утвърждение към играчите на Канзас Сити Чийфс Травис Келс и Патрик Махоумс, както и поп суперзвездата Тейлър Суифт след като тимът мина към Супер Купа. Chiefs ще играят против San Francisco 49ers в 2024 Super Bowl в Лас Вегас на 11 февруари. 

American Airlines уточни полетите от Канзас Сити до Лас Вегас на 9 февруари и 10 февруари с номера на полета 1989 — отпратка към годината на раждане на Суифт и името на един от най-успешните й албуми. Авиокомпанията също по този начин добави полет от Лас Вегас до Канзас Сити тъкмо след среднощ на 12 февруари, няколко часа след огромния мач, като номерът на полета съответствува с фланелката №87 на Kelce.

„ Вълнението към тазгодишните спортни събития в никакъв случай не са били по-големи “, сподели представител на American Airlines пред CBS News в изказване в понеделник. „ Може да се каже, че след снощните мачове сме в нашата футболна епоха и сме разчувствани да осигурим директни полети от Канзас Сити до Лас Вегас. За нашите клиенти,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР