Авиоинженерът Георги Гвоздейков е едно от твърдите имена при преговорите

...
Авиоинженерът Георги Гвоздейков е едно от твърдите имена при преговорите
Коментари Харесай

АВАЦИОНЕН АС: Гвоздейков, стига лъжи! Ако някой загине заради медицинските хеликоптери?

Авиоинженерът Георги Гвоздейков е едно от твърдите имена при договарянията в сглобката, което сигурно ще резервира поста си на министър на превоза и известията. В тази връзка с редакцията ни се свърза умел авиационен ас, чието име към този момент няма да обявим, който описа потресаващи истории за компетенцията на видния функционер на ПП-ДБ.

Източникът ни първо упрекна министър Гвоздейков в брутална машинация във връзка фамозната " Черна кутия " на първия дошъл у нас медицински хеликоптер. Както е известно, след скандал дали машината въобще има такова устройство, Гвоздейков го сподели в профила си във фейсбук.

" Това няма по какъв начин да се случи ", съобщи авиационният ас. - " Ако така наречен черна кутия бъде демонтирана, хеликоптерът автоматизирано губи гаранцията си. Показването й значи, че или тя е подправена, или някой е пипал не където би трябвало и е сложил под риск договорка за стотици милиони ", прибавя източникът ни. - " Рискуват се и непосредствено човешки животи. "



Скандалната " черна кутия "

Опитният водач се връща и към началото на кариерата на Гвоздейков: " Когато беше спуснат " с парашут " в Групово дело ГВА добре разучих неговите благоприятни условия. Няма в историята на Групово дело ГВА сходна съвсем 5-годишна стратегия за образование на контрольор. Тя е изменена особено за Гвоздейков и той е позволен до работа като контрольор, без да има право на това, защото същият няма минималният за тази служба 3 години стаж в употребата на Авиационна техника. "

" Познанията му бяха на равнище “0 ”, както е разказано в документа за " входно равнище ”. Същият е приключил задочно ВНВВУ “Г. Бенковски ” Долна Митрополия - компетентност “Авиационна техника и технологии ” и няма нито ден трудов стаж в обслужването на авиационна техника.

Няма по какъв начин човек с такова задочно обучение и без ден опит в употребата на Авиационна техника да ръководи Цивилната ни авиация, а камо ли и да основава и сертифицира HEMS (Helicopter emergency medical services, медицинските хеликоптери). Резултатът е забележим. "

Всъщност, съгласно нашия осведомител министърът няма безусловно никаква заслуга за старта на HEMS, защото договорът е подписан от Асен Меджидиев и предходното държавно управление е свършило цялата работа.

" Иначе не се тормозете какво ще прави Гвоздейков, в случай че ротацията не успее. Длъжността " Директор Дирекция Летателни стандарти " е към момента свободна (няма разгласен конкурс) и самият той твърди, че се пази за него, когато го освободят от министерският пост ", сподели още нашият човек.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР