Авие направихте ли си списък с цели или обещания за

...
Авие направихте ли си списък с цели или обещания за
Коментари Харесай

Кои зодии винаги спазват новогодишните си обещания?

Авие направихте ли си лист с цели или обещания за новата 2023 година?

Или може би по-важният въпрос е: придържате ли се към тях?

Опитът демонстрира, че множеството хора зарязват задачите, които са си сложили за новата година, още през първите ѝ седмици.

Според астролозите има две зодии, които сигурно ще изпълнят своите новогодишни цели до дъно, и една, която съвсем в никакъв случай не се придържа към обещанията, които е направила сама на себе си.

Тези, които постоянно преследват поставените цели са...

Козирог

Винаги подготвени за своята задача, няма цел, от която Козирогът да се откаже. Дори в обстановки, когато всички условия са срещу него, Козирогът настойчиво ще продължава да се движи напред в очакване на момента, в който ще се изправи против тези условия и ще обърне нещата в своя изгода. Същото важи и за новогодишните обещания. Козирогът ще работи настойчиво и концентрирано върху постигането им и ще употребява единствено срещата с евентуални трудности по пътя, с цел да сътвори новата си тактика.

Дева

Тя просто не знае по какъв начин да се откаже. Просто не ѝ хрумва да стартира нещо и да не го приключи. Най-големите перфекционисти от зодиака не действат по този метод. Понякога се случва да нямат сили да тичат към задачите си, само че отказването е симптом на уязвимост, която една Дева не може да си разреши.

Най-бързо се отхвърлят от новогодишните си цели...

Близнаци

Причините за това са няколко. Въпреки че най-често открояваме Везните като цариците на нерешителността, Близнаците постоянно не могат да решат какво в действителност желаят. Те са ненапълно раздрани сред личните си упования и тези на другите хора, тъй че постоянно не извършват новогодишните си цели. Друг проблем е, че доста бързо трансформират мнението си. Един ден Близнаците се разсънват с някакво привидение и стартират да имат вяра изцяло в него. На идващия ден го заменят с друго. За една нощ те са подготвени коренно да трансформират проектите и задачите си и това им пречи да извършват дълготрайни цели.

 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР