Августа, Мейн (AP) — Демократите в законодателния орган на Мейн

...
Августа, Мейн (AP) — Демократите в законодателния орган на Мейн
Коментари Харесай

Най-смъртоносната стрелба в Мейн стимулира допълнителни предложения за контрол върху оръжията

Августа, Мейн (AP) — Демократите в законодателния орган на Мейн разкриха широкообхватни ограничения против насилието с оръжие в сряда, в това число 72-часов интервал на изчакване за множеството покупки на оръжие, добавяйки към сметките за огнестрелно оръжие и разноски за психологично здраве, към този момент препоръчани от губернатора след най-смъртоносната пукотевица в историята на щата.

Президентът на Сената Трой Джаксън сподели, че законодателите не се интересуват от лишаване на оръжия, само че желаят да търсят консенсус по отношение на методите за попречване на насилието с оръжие след стрелбата, лишила 18 жертви.

„ Трябва да има метод рационалните хора да се съберат и да измислят метод, който вероятно да спре или да затрудни нещо сходно се случи още веднъж “, сподели той.

Пакетът от законопроекти ще разшири разноските за психологично здраве, ще сътвори мобилни спешни центрове и ще даде опция на обаждащите се на 911 да се свържат с психично-здравните служащи, както и с правоприлагащите органи. Те също по този начин биха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР