Августа, Мейн — Робърт Кард, резервистът от армията, който застреля

...
Августа, Мейн — Робърт Кард, резервистът от армията, който застреля
Коментари Харесай

Въоръженият в най-смъртоносната масова стрелба в Мейн, Робърт Кард, е имал значителни доказателства за мозъчни наранявания, показва анализът

Августа, Мейн — Робърт Кард, резервистът от армията, който простреля и умъртви 18 души в Мейн предходната година, е имал обилни доказателства за травматични мозъчни пострадвания, съгласно разбор на мозъчна тъкан от откриватели от Бостънския университет, който беше оповестен в сряда.

Имаше недъгавост на нервните нишки, които разрешават връзка сред разнообразни области на мозъка, инфектиране и малко кръв съдово пострадване, съгласно доктор Ан МакКий от Центъра за хронична травматична енцефалопатия (CTE) на Бостънския университет. Анализът е оповестен от фамилията на Кард.

Кард е бил инструктор в армейски подготвителен полигон за ръчни гранати, където се счита, че е бил изложен на хиляди гърмежи с ниско равнище.

Промените в държанието на Кард през последните 10 месеца от живота, въз основа на нашата предходна работа, мозъчно увреждане евентуално е изиграло роля в неговите признаци “, сподели МакКий в изказването на фамилията.

Семейството на Кард членовете също се извиниха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР