Avendi получи най-престижната награда на DIAGEO за 2024-та - Партньор

...
Avendi получи най-престижната награда на DIAGEO за 2024-та - Партньор
Коментари Харесай

AVENDI стана “Пaртньор за 2024-та година на Diageo

Avendi получи най-престижната премия на DIAGEO за 2024-та - " Партньор на годината ". Екипът на компанията справедливо сграбчи почетното отличие за трети път, измежду повече от 30 страни от Централна, Източна Европа и Азия. За първи път компанията е отличена през 2006-та, а по-късно още един път и през 2011-та година.

Корпоративното отличие " Партньор на годината " се връчи на Годишната конференция на Diageо и е самопризнание за открояващото се изцяло показване на колегата, което обгръща най-добре главните стълба на Diageo: изключителни дълготрайни взаимоотношения, устойчиви финансови резултати, бизнес развиване, просвета и зрялост на колегата.

Наградата се дава посредством номинация и решение на топ мениджмънта на Diageo. За сътрудниците на Diageo тя е най-голямото самопризнание и чест и най-строго защитаваната загадка на събитието, което тази година се организира в Сплит, Хърватска.

" Екипът на Avendi e извънредно горделив за оценката, тъй като то е и поръчка за стратегическо партньорство и вложения в бъдещето ", сподели Александра Мирчева, Изпълнителен шеф на VM Finance Group, част от която е и Avendi. " Това самопризнание идва в най-правилния миг за нас, в годината, в която VM Finance Group навършва 30 години на пазара. Наградата е за хората в компанията и екипите, които имат храброст, фантазии и доставят резултати ".
 Снимка 672593
Източник:

" Avendi реализира мощно и стабилно във времето показване на марките на Diageo и в това време е отличен сътрудник, с който работим. Екипът на Avendi има ясна визия какво е належащо, с цел да спечелиш на пазара. Активациите, които осъществяват, постоянно са с най-високо качество и вследствие на това съумяват да обезпечат дву- и трицифрен растеж в продажбите на предпочитаните за нас марки. Освен страхотният им екип, методът им на работа постоянно е изпълнен с взаимно почитание и взаимен общ ангажимент да се подобряваме и растем дружно ", сподели Майкъл Холм, Управяващ шеф Diageo за район Източна Европа.

" Благодарни сме за премията, a тя ни дава и убеденост да следваме упоритостите и на двете компании за бъдещото развиване на партньорските ни взаимоотношения и да постановяваме супер премиум портфолиото на Diageo и несъмнено - да продължим да затвърждаваме лидерските позиции и на двете компании в България ", сподели Ивайло Анков, Управител на Avendi.

Avendi пoлучава премията за пръв път през 2006-та година и e първата компания в района, която я печели. През 2011-та година й се връчва наново, а тази година става и първата компания, на която оценката се дава за трети път. Това е доказателство, че в лицето на Avendi, Diageo намира собствен стратегически значим сътрудник през годините. Благодарение на усилената работа на екипа на Avendi и екипната работа с колегата, брандoве като Johnnie Walker, Baileys, Gordon " s, J&B, Tanqueray, Singleton, Smirnoff, са измежду водачите на пазара в категориите си и измежду най-разпознаваемите вносни марки корав алкохол на българския пазар.

Партньорството сред Diageo и Avendi започва в самото начало на основаването на Avendi, като към този момент над две десетилетия Аvendi поетапно уголемява портфолиото от артикули на Diageo и през днешния ден съставлява над 28 марки в разнообразни сегменти.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР